mandag den 29. december 2014

Glædelig Jul og Godt Nytår!


 
Sådan så billedet ud på vores julekort, og kortet havde jeg selv tegnet, så tegningen var forsiden, Asger på venstre side, og tekst på højre side, og så en lille krusse-dulle på bagsiden :)
 
 
Asgers nissehue tager udgangspunkt i denne opskrift hvor ribben er med drejet ret.
Jeg har dog ændret i opskriften, så ribstykket er længere, og i den originale opskrift poser huen mere - det bryder jeg mig ikke om, så derfor har jeg også skævet til bogen Nissehuestrik af Mette Jørgensen (Alletiders Nissehuebog!!).
Str. synes jeg passer meget godt, en anelse stor måske, og så er der opgivet at den er strikket i BC lucca Fino, men da denne ikke længere eksisterer, har jeg strikket den i BC Semilla Fino :)
 
Garnet havde jeg med posten tirsdag middag, og fredag aften manglede kun kvasten ;P
 
Vesten er i Marks og Kattens ECO Ull (som er gået konkurs :( )
og opskrift fra sort Lakrids.
Og med Selvgjorte Porcelænsknapper.
 
Noget andet jeg også lige vil vise er nogle enkle stjerner i porcelæn jeg har haft hængende i spisestuen
Jeg ved ikke hvad slags grenene er, det er nogle vi har i læhegnet, og klokkerne er en blanding af arvestykker og miss Etolié fra Bahne.
 

 
 
Det er for øvrigt min far, der har fotograferet Asger til julekort, hjemme i vores stue, og Nikolaj var ikke glad, da jeg slæbte 6 halmballer og et rustent staldvindue ind :P
 
Indlægget har ladet vente på sig, da vi både har holdt jul, skal holde nytår og stadig endnu ikke er færdig med renoveringen af overetagen
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar